zondag 9 september 2012

Mijn allereerste enigste echte review

OEPS. Meer dan een maand lang niet geblogd. Maar ik ben jullie niet vergeten hoor! Ik had het gewoon heel druk (eerst met niets doen, daarna met shoppen en nu met stage lopen). Je moet toch prioriteiten stellen, niet waar?

Om het goed te maken met jullie vandaag mijn allereerste enigste echte review. Het onderwerp: de Beautybox. En nou niet gelijk denken: "Ja doei, Ilse, daar heb ik er al vijfentachtigduizend van gelezen op alle beautyblogs. Alsof jij, met je Hema oogpotloodje, daar iets zinnigs over kunt zeggen!". Deze review gaat namelijk over het opzeggen van de Beautybox, in plaats van over de inhoud.

("Who wants inhoud anyway?" - Aldus de bedenkers van het gemiddelde SBS6-programma, maar dat terzijde.)

De Beautybox dus. Het afgelopen halfjaar stond ik iedere maand stuiterend op de postbode te wachten wanneer ik weer een mailtje had gehad dat hij bezorgd zou worden. Mijn inner-Barbie kwam dan gelijk weer naar boven en vol geluk probeerde ik alle nieuwe smeerseltjes uit. (Behalve dan die ene keer dat er gigantische Katy Perry-nepwimpers bij zaten. Ik ben nog altijd bang dat ik op zal stijgen wanneer ik met mijn ogen knipper met die dingen op).

Er is echter een probleem: mijn bankrekening raakt steeds leger, terwijl mijn lade met make-upjes en crèmepjes dreigt over te stromen. Er zat dus maar één ding op: mijn abonnement opzeggen.

Dit opzeggen blijkt verrassend makkelijk. Even inloggen, iets aanklikken en klaar. Echt een aanrader dus.

Nou ja, aanrader... Ik meld me waarschijnlijk volgende maand gewoon weer aan, wanneer ik van iedereen hoor hoe geweldig de box van september wel niet was. Je kunt jezelf dus een hoop tijd besparen door hem gewoon niet op te zeggen. Het enige voordeel dat het oplevert is dat ik deze maand €12,50 overhoud om nuttige dingen van te kopen (zoals twee-en-een-halve bak Ben&Jerry's).

Ik wil niet opscheppen ofzo, maar dit was best een top review, of niet?