vrijdag 27 juni 2014

#Boekenbloggersbrowniedate

Na eerdere (bijzonder succesvolle, al zeggen Audrey, Lilian en ik het zelf) #boekenbloggerbrowniedate edities in Den Bosch en Breda, was het nu tijd voor Maastricht. En als je 3 bloggers, met een gezamenlijke liefde voor boeken en brownies daar loslaat, krijg je dus dit:

Dominicanen Maastricht
Hallo Dominicanen, ik heb je gemist!

zondag 22 juni 2014

Mijn (idiote/slapen is voor watjes!) week

Soms heb je zo'n week waarin je een meet & greet hebt met super leuke auteurs (Elsbeth Witt en Lisette Jonkman!).

Soms heb je zo'n week waarin je je scriptie mag presenteren en verdedigen.

Soms heb je zo'n week waarin je te horen krijgt dat je geslaagd bent voor je HBO met een 8,4.

Soms heb je zo'n week waarin je je eerste baan aangeboden krijgt (een echte! eentje voor grote mensen!).

Soms heb je zo'n week waarin je allerlei dingen voor een bruiloft moet voorbereiden.

Soms heb je zo'n week waarin je zus trouwt.

Soms... Nee, eigenlijk heb je die weken helemaal niet soms. Zulke weken zijn bijzonder zeldzaam. Eerder once in a lifetime... Maar in mijn geval vonden ze allemaal even in één week plaats. Dit was mijn week.

woensdag 11 juni 2014

Uitgelezen: Verslingerd

Zijn jullie ook zo blij dat ik mijn scriptie af heb en dus weer lekker veel tijd heb om te lezen? Ik in ieder geval wel. En toevallig zijn er de afgelopen tijd ook behoorlijk veel toffe boeken uitgekomen. Een nieuwe Elsbeth Witt, een nieuwe Chantal van Gastel, een nieuwe Rachel Gibson... Ik heb het er maar druk mee. Maar mij hoor je me niet klagen hoor. Ik sloot me dan ook met liefde en plezier even af van de buitenwereld, zodat ik me op Verslingerd van Lisette Jonkman kon storten. Want een vervolg op Verkikkerd kan toch alleen maar geweldig zijn?

Verslingerd - Lisette Jonkman

dinsdag 10 juni 2014

Stom! #4

-  Dat het leven niet altijd regenbogen, glitters en eenhoorns is.  -  Moeten wachten op het telefoontje met de mededeling of ik wel of niet mijn scriptie mag komen verdedigen.  -  *Ding dong* "Wegens herstel-werkzaamheden rijden er momenteel geen treinen tussen Utrecht en Den Bosch.  -  Dat ik tegenwoordig ook sushi lust. #daargaatmijngeld  -  Mensen die zeggen: "Je hoeft toch geen föhn mee op vakantie te nemen? Het is daar zo warm, dan droogt je haar vanzelf." Ja, maar, nee. GEWOON NEE.  -

(Bron afbeelding)

vrijdag 6 juni 2014

Uitgelezen: Dubbelspel

Een nieuw boek dat is voortgekomen uit de Chicklit Schrijfwedstrijd? Die moest ik natuurlijk lezen! En aangezien ik toch Verslingerd van Lisette Jonkman vooruit ging bestellen bij mijn grote vriend Bol, kon ik - onder het motto van geen verzendkosten - net zo goed ook gelijk Dubbelspel van Eline Stiekema mee laten komen. Dat ik nog ongeveer 50 ongelezen boeken in mijn kast heb staan, vergat ik voor het gemak even en begon gelijk in Dubbelspel toen hij op de deurmat viel...

Dubbelspel - Eline Stiekema

woensdag 4 juni 2014

Alternatief voorwoord


Geachte lezer,

Graag wil ik beginnen met het grootste cliché der voorwoorden: bedankt voor uw interesse in mijn scriptie. Jarenlang heb ik een hekel gehad aan clichés en heel hard geprobeerd om er zelf vooral geen te zijn. Het afgelopen jaar ben ik er echter achter gekomen dat clichés niet voor niets clichés zijn. Ze bestaan. En eigenlijk ben ik zelf gewoon één groot wandelend cliché. Daarom kan ik het ook niet laten om dit voorwoord vol met clichés te proppen.

Alles wat ze zeggen over afstuderen klopt. Ja, soms wou ik mijn scriptie het liefst uit het raam gooien. Ja, van afstuderen ga je spontaan meer drinken (zowel koffie als wijn). Ja, scriptie ontwijkend gedrag is echt een ding en ik ben er bijzonder goed in. Ja, door afstuderen krijg je spontaan de bibbers, omdat je je ineens beseft dat straks de rest van je leven begint. Maar ook ja, als hij dan eindelijk af is, kun je stiekem best een beetje trots zijn op je scriptie.

zondag 1 juni 2014

Gelukkig hebben we de foto's nog

Jongens, jongens, jongens, wat een avond. Ownee - wacht - dat moet met meer dramatisch effect.

WAT. EEN. AVOND.

Zo, dat is beter. Gisterenavond was namelijk niet zomaar een gewone doordeweekse zaterdagavond. Want nadat Schoonbroer T. ongeveer een jaar geleden voor haar op zijn knieën ging, gaan ze binnenkort elkaar dan echt het ja-woord geven. En dat konden wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Samen met S. haar beste vriendinnen, S. en D. (lekker handig, al diezelfde voorletters), hebben Zusje D. en ik maanden in het geheim plannetjes gesmeed en gisteren was het zo ver: de vrijgezellenparty! Nu zou ik daar in principe heel veel over kunnen vertellen, maar eerlijk gezegd ben ik een beetje moe en heb ik last van een zeurderig hoofdpijntje (hoe zou dat nou komen?). Anyhow, geen ellenlang verhaal dus. Zijn de foto's ook goed?

Yes, eindelijk heb ik een keer een excuus om een #OOTD op mijn blog te pleuren!
(Stiekem is dit ook gewoon een verkapte plog. Alleen heb ik niet overal foto's van, aangezien ik zo'n type ben, dat niet altijd door heeft dat je beter niet je vinger voor de lens kunt houden.)