Over deze blog

De die hard lezers van het eerste uur weten wel dat ik deze blog helemaal niet vrijwillig ben begonnen. Ik moest van school gaan bloggen. En net als de meeste van mijn klasgenootjes keek ik na drie weken al niet meer om naar mijn blog. Ik wist wel dingen om over te schrijven, maar durfde mijn stukjes nooit online te gooien. Ik ben nou eenmaal een schijterd.

Een paar maanden later begon ik me te beseffen dat als ik ooit de nieuwe Aaf Brandt Corstius wil worden, het bijhouden van een blog wel het minste is. Dus begon ik voorzichtig met het posten van mijn stukjes. En toen begon ik in te zien dat bloggen toch eigenlijk wel heel erg leuk is. Het voelt heerlijk om dingen van me af te schrijven.

Alleen even een dingetje wat jullie vooral niet moeten vergeten: geloof niet alles wat je leest. De stukjes die ik schrijf zijn bijna altijd op de waarheid gebaseerd, maar ik verzin er ook dingen bij zodat het stukje leuker wordt. En ik laat ook dingen weg omdat die te privé zijn (ik ben nog altijd een beetje een schijterd). Maar wat er dan bij verzonnen is en wat weggelaten is, laat ik lekker aan jullie fantasie over.

1 opmerking:

  1. Wordt alsjeblieft niet de nieuwe Aaf! (Flapdrol familie, non valeurs, foute vader etc))

    BeantwoordenVerwijderen