zondag 1 juli 2012

Parijs update: Nog twee nachtjes slapen

Ik heb het proberen terug te tellen, maar ik kan me serieus niet herinneren hoe lang het geleden is dat ik in Parijs was. Zó lang geleden is het dus. Schan-da-lig.

Maar gelukkig is het nog maar twee nachtjes slapen en dan zijn Zusje D. en ik terug in de stad van Chanel, Ladurée en Louboutin de liefde. Kan ik eindelijk die drie franse woorden die ik me herinner van de middelbare school weer eens in de praktijk gebruiken. Merci God pour le Google Translate app!

Alleen zitten we tot D.'s grote verdriet niet eerste klas in de Thalys waardoor we niet de groene glitterkreeft uit de reclame krijgen. Ik vind dit echter een groot geluk, want even serieus: wie wil er in hemelsnaam stinkende, glitterende onderkruipsels eten? Ik niet. Maar dit terzijde.

Veel belangrijker is wat we allemaal gaan doen. Een beetje kunst, een beetje cultuur en très beaucoup shoppen natuurlijk.

Tips zijn trouwens zeker nog welkom. Spam gerust de reacties hieronder er vol mee. (Vooral tips met betrekking tot de lekkerste macarons, leuke restaurantjes met knappe Jean-Pierres als ober en Louboutin-shops met 70% korting worden gewaardeerd).

(Bron afbeelding)

4 opmerkingen:

 1. Leukk!! Have fun alvast en enjoy!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jakkes, ik vraag me het ook keer op keer weer af wat er nou leuk is aan een groene glitter kreeft.

  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat heerlijk. Parijs is prachtig, ik wil er ook graag weer heen. Veel plezier! Tip is Shakespeare and co aan de seine als je van boeken en nostalgie houd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh nee.... Ik zie je tip pas nu ik weer thuis ben. Al heb ik nu wel een goed excuus om terug te gaan ;)

   Verwijderen