zondag 22 maart 2015

Het is hier fantastisch #2


Tenminste, daar ga ik voor het gemak maar even vanuit. Als dit stukje online komt, zit ik namelijk pas net in het vliegtuig. Maar hé, 9 dagen New York, dat kan toch niet anders dan fantastisch worden?!

Dus, tot over anderhalve week! Ik beloof dat ik dan terug ben met lekker veel stukjes, waaronder waarschijnlijk:

 • Een verslag van alle zenuwinzinkingen die ik heb gehad, omdat ik toch niet stoer genoeg bleek om in mijn eentje de halve wereld over te vliegen.
 • Uitgebreide dagelijkse diaries (Dag 1: Shoppen. Dag 2: Shoppen. Dag 3: Shoppen. Dag 4: Shoppen. [...] Dag 9: Nog even snel voor vertrek een museum ingerend.)
 • De uitslag van de grote 'Waar in New York kun je de lekkerste cupcakes vinden' test.
 • Een 'Hardlopen in Central Park' fotoverslag. Waarbij ik alle selfies natuurlijk maak voordat ik daadwerkelijk ga rennen, omdat mijn hoofd anders veel te oncharmant rood is voor op de foto.

Ps. Hoi inbrekers! Slecht nieuws voor jullie: ik woon nog steeds thuis (al duurt dat niet lang meer), dus het jatten van mijn spullen zit er even niet in. Bovendien wil je mijn nieuwe laptop toch niet hebben, want die heeft vaker geen wi-fi dan wel. Hmpf.

Pps. Ik blijf bij mijn standpunt: Who needs Photoshop als je ook gewoon good old Paint hebt?

9 opmerkingen:

 1. Oeh, wat een fijn vooruitzicht! Ik vind je tekeningetje top! Met Paint gedaan? Ik ben erg nieuwsgierig naar die zenuwinzinking! Heb ik ook altijd voordat ik mn eentje op reis ga, totdat ik weg ben, dan is t weer oké!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooralsnog valt het mee met de zenuwinzinkingen. Ik kreeg het alleen even benauwd toen ik meer als 11 dollar moest afrekenen in de supermarkt voor enkel 6 flesjes water en een zak chips.

   Verwijderen
 2. Leuk die afbeelding! New York is een fantastische stad, geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is vast een super leuke vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love de tekening. <3 Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ik zit hier maar.. jaloers te zijn :O Veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Nee hoor, ik had gewoon haast (iets met altijd alles op het laatste moment) en geen zin om de goede kleur bruin te zoeken.

   Verwijderen