dinsdag 29 december 2015

Mentale voorbereiding op Oud & Nieuw

Oud & Nieuw heeft altijd de potentie om een van de betere feestjes van het jaar te worden. Potentie, ja. Want om de een of andere reden weten mensen na drie oliebollen en vijf glazen wannabe champagne van de Lidl altijd de stomste dingen uit te kramen. Dus daarom dit jaar onderstaande voorbereiding. Dan houden we het voor iedereen gezellig.


Dingen die ik dit jaar met Oud & Nieuw NIET wil horen:


"Weet je nog? Vorig jaar. Toen we ons om 5 uur 's nachts buitensloten en J. met gevaar voor eigen leven op het dak ging klimmen om via het dakraam weer binnen te komen."

"En dat we toen om 7 uur 's ochtends met ons brakke hoofd de eerste trein terug namen en die stampvol bleek te zijn en dat meisje begon te kosten."

"Wat zijn jouw goede voornemens? Wacht. Laat me raden! Afvallen? Ja, ik zie het aan je. Those hips don't lie. HA HA HA."

"Ga anders een keer op maandagavond mee naar mijn achterstevoren-ondersteboven-yoga-hoelahoep-paaldans clubje."

"Is het eigenlijk nog iets geworden met die ene jongen? Echt niet? Wat jammer. Want hij was wel echt leuk, hè?"

"En die andere jongen? Heb je daar ook nooit meer iets van gehoord?"

"Vroeger was alles ook gewoon echt veel beter. Toen hadden ze tenminste nog geen telefoon waarmee ze je niet níet konden bellen."

"Zal ik je anders aanmelden op een aantal datingsites? Het nichtje van de achterbuurman van de tante van mijn collega haar zus heeft op die manier toch zo'n leuke man leren kennen!"

"Het komt vanzelf goed met jou. 2016 wordt jouw jaar. Ik voel het gewoon. Of anders 2017. Of 18."


Dingen die ik dit jaar met Oud & Nieuw WEL wil horen:


"Meer champagne?"

(bron gifje 1, 2 en 3)

3 opmerkingen:

  1. Hahaha! Misschien moet ik zo'n lijst maken en 'm op een shirt laten drukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, klinkt bekend, vooral het doorzagen over jongens :P Al heb ik wel zin om oude koeien uit te sloot te halen. Wat is daar nou niet leuk aan? :O

    BeantwoordenVerwijderen