zondag 20 november 2011

Lieve Sinterklaas,

Ik weet dat ik inmiddels een beetje te oud ben om nog mijn schoen te mogen zetten. Dat vind ik eigenlijk niet eerlijk. Ik ben namelijk heel lief geweest dit jaar (vraag maar aan mijn moeder). Bovendien heb ik tegenwoordig zulke geweldige schoenen, die wil ik jou en de pieten echt niet onthouden. Dus misschien dat je dit jaar toch een keertje langs wil komen. Hier is alvast mijn verlanglijstje. Gewoon, voor het geval dat.

Ik wil die! (bron)
- Een gigantische doos bonbons, met alleen maar lekkere vulling. Geen bananenvulling dus (die zou verboden moeten worden, blegh!).

- Mijn eigen Mr. Darcy.

- Alle boeken die nog op mijn Bol.com-verlanglijstje staan. En ja, ik weet dat dat er een stuk of honderd zijn, maar ooit zal ik tijd vinden om ze ook echt allemaal te lezen.

- De perfecte stage bij een geweldig reclamebureau. Zodat ik in de toekomst degene ben die pepernotenplu's en Unhate campagnes bedenkt.

- Een jaarvoorraad marsepein en borstplaat, want die gekke winkeliers hier in Nederland vertikken het om dat het hele jaar door te verkopen.

- Een reisje met de boot mee naar Spanje (ook al ben ik nooit stout natuurlijk). En dan zo rond mei weer terug naar Nederland, dat zou perfect zijn.

En die! (bron)
- Alle to-die-for (en onbetaalbare) schoenen van mijn Pinterest Shoeaholic-board. En doe er dan ook maar gelijk een ladinkje blarenpleisters bij.

- Heel veel inspiratie, zodat ik iedere dag een nieuw stukje op mijn blog kan plaatsen.
- En dat er dan ook iedere dag een stuk of duizend lezers vol spanning zitten te wachten op een nieuw stukje.
- En dat ze dan ook alle duizend een gezellige reactie achter laten (HINT HINT HINT).

En ja, lieve Sint, ik weet dat ik niet heel bescheiden over kom. Maar als je bedenkt dat de gemiddelde kleuter het hele Intertoys boek uitknipt en op zijn verlanglijstje plakt, valt die van mij best nog wel mee toch?

3 opmerkingen:

 1. beste sint
  wilt u ilse dit jaar geen mister dacry geven maar mij? ik ben namelijk veel liever geweest!


  vriendelijke groeten angelientje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Angeline: Neeeee! Mr. Darcy is voor mij. Jij mag Daniel Cleaver al hebben :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik word echt heel depressies van jou shoeaholic-board.... en van jouw verlanglijstje, en van mijn eigen schoenenkast.... ;)
  x inez
  (want ik snap geen reet van het profiel selecteren, mac-apaat dat ik ben)

  BeantwoordenVerwijderen