dinsdag 21 mei 2013

Omdat het kan

- Op een druilerige dinsdagmiddag een cake bakken en me daar vervolgens een klein beetje heel erg misselijk aan eten, terwijl ik me voorneem om vanaf morgen echt een keer gezonder te gaan eten. Of overmorgen. Of... ach, laat maar zitten.

- Lekker mijn kop in het zand steken en niet aan mijn paper werken. Die deadline is toch pas over 7 dagen, joh.

- Mijn salaris alweer uitgeven, voordat ik het überhaupt binnen heb. Maar wanneer bij de Bijenkorf net precies die schoenen, die ik al maanden wil hebben, afgeprijsd zijn, kun je gewoon niet anders. Lang leven de creditcard!

- Alvast een volgend reisje naar Parijs willen boeken, terwijl er nog gewoon eentje op de planning staat. Tsja, Parijs verveelt nou eenmaal nooit.

- Tijdens het afwassen een halve mini playbackshow houden, omdat The Pussycat Dolls op de radio zijn. Don't cha wish your girlfriend was hot like me. Don't cha. DON'T CHAAA!

- Alvast een hele Moleskine City Notebook volschrijven met dingen die ik (over anderhalf jaar?) allemaal wil gaan doen in New York.

- Mezelf volproppen met Magnums Crème Brûlée. Maar in my defense, het is een limited edition, dus ik moet er wel van genieten zo lang het nog kan.

- Willen hardlopen. Niet om het hardlopen, maar om de gave (roze!) hardloopschoenen die Nike in het assortiment heeft en om alle toffe hardloopoutfits die ik op de blog van Annemerel voorbij zie komen. Gelukkig voor mijn bankrekening is mijn aversie tegen rennen nog net iets te groot.

- Dromen dat mijn blog mega populair wordt en ik word gevraagd om een column in een tijdschrift of dagblad te schrijven. (In mijn dromen heb ik blijkbaar een stuk meer discipline en inspiratie om stukjes te schrijven dan in het echt...)

- Voor de vijfentachtigste keer naar de trailer van Despicable Me 2 kijken. Ik wil ook een lipstick teaser!


1 opmerking:

  1. Leuk lijstje! Dat dromen over mijn blog doe ik ook heel vaak haha! En ik houd ook van playbackshows houden tijdens het koken/afwassen!

    BeantwoordenVerwijderen