zondag 27 april 2014

ABC: Het einde is nabij

Oké, oké, die titel klinkt misschien wel heel dramatisch, maar zo voelt het stiekem wel een beetje. Ik ben nu namelijk al over de helft van mijn afstudeertraject en...

- In het kader van houdoe en bedankt olé olé krijg ik al mailtjes van aankomende ABC-studenten die mijn plek als blogger hier* wel willen overnemen.

- Ik kreeg afgelopen week mijn op-één-na-laatste stufi. Bij de gedachte dat ik volgende maand echt de allerlaatste krijg, moet ik nu al een traantje wegpinken. Waar moet ik dan mijn koffie/broodjes carpaccio/chocolade verslaving van bekostigen? #helpditkind

- Het is dat het document van mijn scriptie digitaal is en niet het gewicht van een baksteen heeft, maar anders zou ik het maar al te graag een keertje door het raam smijten. Vooral op die momenten dat iedereen twee weken meivakantie heeft, maar jij gewoon iedere dag naar stage moet mag...

(Bron afbeelding)
- Ik kan alleen nog maar aan vakantie denken (zon, witte stranden, palmbomen, sexy badmeesters, ijsjes...). Onderzoeksvragen, bronvermeldingen en aanbevelingen, wat zijn dat?!

- Je merkt dat iedereen zichzelf toch nog een beetje probeert te blijven motiveren door leuke dingen in het vooruitzicht te stellen. Zo wil Vriendin A. een groot feest geven voor haar vrienden en familie, zodra ze haar diploma heeft. (Een andere) Vriendin A. gaat zichzelf trakteren op een enorme zak snoep van de Jamin. En ik? Bescheiden dat ik ben, ga ik een paar echte Louboutins voor mezelf kopen als afstudeercadeautje. Het liefste in Parijs natuurlijk.

- Mensen stellen steeds vaker de vraag of ik nog wel op zaterdag in het restaurant blijf werken. Ehh, JA! Want 1) het is veel te leuk, en 2) zolang ik nog een bijbaantje heb, ben ik nog niet echt officieel volwassen en hoef ik me ook niet zo te gedragen (vind ik zelf dan).

(Bron afbeelding)
-------------------------------
*Dit stukje schreef ik voor Avans.nl/AdvancedBusinessCreation

2 opmerkingen:

  1. Hahaha, arme jij! Maar hé, je gaat straks wél flink blij zijn als je het achter de rug hebt. =3 Nog eventjes en dan is het zover. (Btw, als je scriptie niet het gewicht heeft van een baksteen, kun je altijd je laptop nog proberen.)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goeie tip! Alleen maak ik op stage gebruik van een pc. Ik denk niet dat mijn baas het kan waarderen als ik daarmee ga smijten, maar ik zal het even navragen voor de zekerheid ;)

      Verwijderen