zaterdag 19 april 2014

Niets mis met een beetje fangirlen

Gisterenavond was het KaraokeBarry - The Justin Timberlake Edition, want na al 6 maanden iedere keer hyper te worden als ik de kaartjes zag liggen, was het gisterenavond dan ein-de-lijk zover: Justin Timberlake in het GelreDome!

Dat betekende dat Zus S., Zusje D. en ik helemaal hyperactief met Barry (de Suzuki) op weg gingen naar Arnhem. En aangezien ik de meest hyperactieve was, mocht ik rijden (huh? wat is dat voor redenatie? zijn jullie levensmoe ofzo?). Zus S. zat afwisselend óf lekker te chillen op de achterbank óf te gillen (REMMEN AAAAAAAH / DÁT WAS DE AFSLAG DOOS / IK WEET NOG WEL EEN GOEDE RIJLERAAR). Zusje D. had shotgun en was, zoals gewoonlijk, vooral druk met lachen om haar eigen grappen.

JT-avond in de KaraokeBarry!
(D. vertelt namelijk graag moppen, maar moet altijd al keihard lachen, voordat ze überhaupt de clou heeft verteld. Dat gaat ongeveer zo: "Het is rood en loopt in de wei. [...] Een tam- hahhahahahahahaha -pony.
Hahahahahahaha. Een tampony! Hahahahhahaha.")

Hoe wij levend in Arnhem zijn aangekomen, is dus best wel een raadsel. Maar hé, het gaat niet om de weg ernaartoe, maar om het einddoel. Of zoiets.

Hoe het dan was? Nou, [/fangirlmodus aan] het was echt helemaal geweldig. Zo super tof. Niet normaal hoe gaaf. Justin was echt helemaal de bom. En dan heb ik het niet alleen over hoe hij zingt, want toen hij begon te dansen gleden echt alle vrouwen - en dat waren er véél - spontaan van hun stoel. En ik wil ook graag degene die zijn pakken maakt voordragen voor een lintje. (En als ik dan toch bezig ben, wil ik ook graag Jessica Biel voordragen voor een scheiding, gnagnagna.)

Kortom, het was iedere cent - en dat waren er jammer genoeg ook véél - waard.

JOEHOE, JUSTIN, WE ZITTEN HIERRRRRR! [/fangirlmodus uit]

3 opmerkingen:

  1. Haha, stelletje mafkezen! Mooie column weer. ^.^ En ik zag echt sick veel foto's voorbijkomen op Facebook van Justin Timberlake. Het was bijna alsof ik er zelf bij was. Bijna... You lucky bastards. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha leuk om te zien dat je het zo leuk hebt gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig dat je bij JT bent geweest. Leuk om daar over te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen