zondag 8 februari 2015

Fijn #3

In een impulsieve bui naar Den Bosch rijden voor bossche bollen, omdat je wat te vieren hebt.  -  Uitgeslapen wakker worden.  -  Warme chocolademelk op kantoor.  -  Warme chocolademelk met Baileys (maar niet op kantoor hoor, grapjassen).  -  Vakantieplannen maken.  -  In plaats van een kerstpakket een cadeaubon van de Etos krijgen (Nee, ik had nog lang niet genoeg lippenstift. En dat ga ik ook nooit hebben ook niet. Ha.)


Koffie drinken en Tiramisu Cheesecake eten bij Crème in Den Bosch.  -  Naast Crème een geweldig nieuw boetiekje ontdekken, dat ook nog eens betaalbaar blijkt.  -  Vriendin H. die weer even in Nederland is (Shoppen! Eten! Wijn drinken!)  -  Vriendin H. die cadeautjes voor je meeneemt uit Engeland (Minion snoepjes! Nestlé Aero! Sleek Rose Gold!)  -  Recensie boeken opgestuurd krijgen.


Dingen uit het verleden kunnen afsluiten.  -  Het lef hebben om nieuwe dingen te proberen.  -  Make-uploze zondagen.  -  Namen bedenken voor mijn toekomstige nichtje, die nu nog de werktitel Pingu heeft.  -  Bijklesten met een klasgenootje van de middelbare school.  -  Iedere keer als ik Shake It Off hoor, terugdenken aan een geweldig Oud & Nieuw feestje.

8 opmerkingen:

 1. Je zondag heel de dag onder een deken op de bank spenderen hoort hier ook wel bij, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, 'werktitel' ook echt xD
  Wat voor nieuws heb je geprobeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van alles, variërend van nieuwe recepten (ondanks dat ik nog steeds niet kan koken), tot sporten die ik vroeger verschrikkelijk vond ('Wie gaat er nou vrijwillig een rondje rennen? Die is gek!').

   Verwijderen
  2. Hebben willekeurige voorbijgangers dat gezegd?
   Lekker bezig! Vandaar dat je figuur er op vooruit is gegaan #slijmslijm

   Verwijderen
 3. Haha M. en ik dansen bijna iedere dag even een keertje op Shake it off. :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook, maar dan in de auto. Vinden de mensen in de file altijd erg leuk ;)

   Verwijderen