vrijdag 9 september 2011

Pantyleed

Ik weet niet of er mannen zijn die mijn blog lezen, maar mocht dat zo zijn bij deze even een kleine waarschuwing: deze blog gaat over een groot vrouwelijk ongemak in de vorm van panty's. Je mag natuurlijk verder lezen, maar je bent gewaarschuwd.

Afgelopen week heb ik een geweldig leuk nieuw zwart rokje gekocht. De hele week heb ik met smart zitten wachten op een paar zonnestralen, zodat ik eindelijk mijn nieuwe rokje aan kon trekken. Inmiddels heb de hoop op nog één laatste blote-benen-dag maar opgegeven. Uit pure ellende heb ik vanochtend dus maar een panty uit de kast getrokken.

Ik zeg pure ellende, want dat is het. Wie heeft in hemelsnaam de panty uitgevonden? Dat moet een man geweest zijn. Geen zichzelf liefhebbende vrouw kan zoiets verschrikkelijks bedenken. Volgens Wikipedia verving de panty de kousen en jarretelles, omdat (ik quote) "het draagcomfort van de panty door veel vrouwen  beter werd gevonden". Welk draagcomfort?!?

Om te beginnen kloppen de maten die ze op die krengen zetten nooit. Ik koop mijn panty's altijd al twee maten te groot en nog moet ik 's ochtends een kwartier eerder opstaan om mijn panty omhoog te hijsen. Met als gevolg dat ik de hele dag niet naar de wc durf, want dan begint het hele hijscircus weer van voren af aan. 

En als je dan eindelijk je panty omhoog gehijst hebt, krijg je gegarandeerd jeuk. Maar o wee, niet krabben. Want krabben staat gelijk aan ladders. En dan moet je weer een nieuwe panty aantrekken, en we weten allemaal dat we dat niet willen. Dan maar jeuk.

Zo, dat moest ik even kwijt. En nu ga ik lekker een legging aan trekken. Hulde voor de makkelijk-ophijsbare, niet-ladderende en niet-jeukende leggings!

1 opmerking:

  1. omg, die fokking jeuk. DIE FOKKING JEUK. Het eerste wat ik na werk altijd doe, zodra ik thuis ben, is dat ding uittrekken, ergens in een hoek smijten en krabben. KRABBEN! En ik koop ze ook altijd te groot, al is het maar omdat ik ze heerlijk over m'n buik kan trekken. Charmant nee, comfi, ja.
    Het liefst heb ik elke dag zo'n mooie weer in NL, dat ik geen pantys meer hoef te dragen. nooit meer.

    BeantwoordenVerwijderen