donderdag 18 juli 2013

Je gelooft het nooit

(Bron afbeelding)
Jullie gaan dit vast niet geloven, maar ik heb de afgelopen dagen een nieuw talent bij mezelf ontdekt. Ik stond er zelf ook van te kijken, maar het is echt waar. Ik blijk extreem goed in...


<pauze voor dramtisch effect>


...geld besparen.


<pauze om bij te komen van de schrik>


Gezien mijn reputatie als schoenenverslaafde snap ik dat jullie dit niet gelijk zullen geloven. Daarom zal ik even uitleggen hoe ik zo achter dit talent kwam.

Het begon allemaal afgelopen maandagavond. Ik ging werken bij het restaurant waar ik nu een paar maanden werk. Tot nu toe werkte ik daar alleen in het weekend, maar nu in de vakantie werk ik natuurlijk extra (iets met een schoenenverslaving bekostigen). Tien voor zes kwam ik aan, parkeerde mijn de auto van mijn moeder op de markt en kocht zelfs nog netjes een parkeerkaartje tot zes uur. So far, so good (en 20 cent armer).

Het was die avond best rustig en iets voor tienen zei mijn collega dat ik om tien uur kon stoppen. Ik ronde af waar ik mee bezig was en wou me al bijna gaan omkleden, toen mijn collega vroeg of ik nog even twee koffie naar tafel 26, buiten op het terras, wou brengen. Prima, geen probleem.

Toen ik buiten kwam, vlogen de kopjes koffie van schrik nog net niet in het rond. Op het terras stond namelijk de parkeerwacht te kletsen met mijn andere collega: "Heeft iemand van jullie zijn auto nog op de markt staan? Ze gaan namelijk opbouwen voor morgenochtend en we moeten de auto's anders laten wegslepen." Mijn collega: "Nee hoor, niet van ons." Ik: "JAWEL, MIJN AUTO STAAT DAAR! AAAAAAH!"

Ik trok een sprintje terug naar binnen, zwikte tussendoor (voor extra dramatisch effect) nog even mijn enkel en viste mijn sleutels uit mijn tas. Vervolgens sprintte ik weer terug naar buiten, naar de markt. Godzijdank was ik nog net op tijd.

Bespaard dankzij twee koffie en het feit dat ik door #fitforsummer van Annemerel weer conditie heb: € 183,50.

Maar dat was nog niet alles. Gisteren was ik even met zus S. in de stad voor een paar boodschapjes. Even naar de Hema, de Etos en de Bruna. Vooral geen schoenenwinkel dus. Tenminste, dat was het plan. Maar zus S. had € 2 in de parkeermeter gegooid, waardoor we nog parkeertijd over hadden. Tsja, die moest benut worden toch? "Zullen we dan nog maar even bij Mood For Shoes binnenlopen?"

En daar stonden ze: de perfecte zwarte pumps, waar ik al maanden op aan het kwijlen ben. Vandaag stonden ze er echter niet zomaar: ze stonden (precies in mijn maat!) in de uitverkoop met 50% korting.

Bespaard dankzij een twee-euromunt en alle andere vrouwen met schoenmaat 40 die de pumps voor de volle mep ook te duur vonden: € 90.

Zo, en nu ga ik even naar de Albert Heijn. Kijken of de Magnums toevallig in de aanbieding zijn, want ik heb zin om nog meer geld te besparen.

(Bron afbeelding)

2 opmerkingen:

  1. :')

    Ik was echt even oprecht heel benieuwd naar je geheim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, wat een geluk had je, en dat allemaal op zo'n korte tijd. Moest ik jouw zijn zou ik me toch een lotto-biljetje gaan kopen zijn dan =)

    BeantwoordenVerwijderen