vrijdag 11 oktober 2013

Tag: Guilty Pleasures

Ik weet niet waar ze zomaar ineens vandaan komen, maar ik zie ineens allemaal leuke tags voorbij komen. Zo zag ik gisteren deze The Guilty Pleasure Tag op de blog van Aline. En laat ik nou net heel veel guilty pleasures hebben (al schaam ik me meer voor de één (mijn voorliefde voor Hema-knutselpakketjes), dan voor de ander (Kinder chocolade!)).

Film: Mean Girls

Ik weet dat dit antwoord niet heel origineel is, aangezien Aline ook voor Mean Girls koos, maar ik doe het lekker toch. Ik kan niet eens beginnen met beschrijven waarom deze film zo briljant is. Daarom doe ik het maar met gifjes:

Serie: ...

Ik ben bang dat ik jullie hier een antwoord verschuldigd moet blijven. Ik heb geen obsessieve verslaving aan GTST, Oh Oh Cherso, Barbies Baby of een andere RTL-trash serie. Eigenlijk kijk ik alleen cultureel verantwoorde kwaliteitstelevisie (ahum), zoals Sex And The City, Boer Zoekt Vrouw en Glee. Oh, en af en toe een stukje Dokter Tinus.

Trouwens, even tussendoor: is er iemand die snapt wat een leuke, jonge vrouw als Jennifer Hoffman/Lisa in hemelsnaam ziet in die ouwe hark van een Dokter Tinus??? Ik bedoel: dat kapsel. DAT KAPSEL!

Muziek: Guus Meeuwis

Eigenlijk staat mijn iPod vol met muziek waarvan niemand mag weten dat ik het luister, maar mijn favoriete guilty pleasure is toch wel de eerste cd van Guus Meeuwis. Je weet wel, van toen hij nog vriendjes was met Vagant. Niets zo fijn als deze nummers kei hard meeblèren onder de douche/in de auto/in het Philips stadion.


Snack: Alles wat eigenlijk voor kinderen bedoeld is

Reepjes Kinder chocolade, Happy Meals, Haribo zoute rijen, poffertjes, Smartie ijsjes, aardbeienspekken, Fristi, surprise eieren, Katja apenkoppen, softijs met spikkels, salmiaklollies, groene ranja, zure matten... en zo kan ik nog wel even doorgaan. Eigenlijk houd ik van alles wat vooral geen voedingswaarde heeft en veel te veel calorieën bevat.

Activiteit: Bowlen

Ik was bijna vergeten hoe leuk ik bowlen vind, tot vorige week vrijdag. Zus S had voor Zusje D en mij als verrassing geregeld dat we gingen bowlen. In eerste instantie vond ik het natuurlijk blegh (die schoenen!), maar vervolgens gooide ik de ene strike na de andere (Ilse hartje winnen!). Dus ik beken: ik ga liever op vrijdagavond bowlen, dan dat ik hip sta te wezen in een club.

YOLO!

Absurde verzameling / belachelijke aankoop: Schoenen

Ik twijfelde wat ik hier zou zeggen. Ik dacht: 'Niet schoenen, want mijn schoenen zijn mijn kindjes.' Maar toen bedacht ik me dat die gedachte alleen al genoeg zegt. Ik heb veel te veel schoenen en ik hecht er veel te veel waarde aan. Ook ben ik me bewust van het feit dat half Afrika zou kunnen eten van wat ik per jaar aan schoenen uitgeef. Maar ik kan het niet helpen, ik word gewoon gelukkig van mooie schoenen. En ik heb er nog lang niet genoeg!

Crush: Zac Efron & Channing Tatum

Waarom ik 17 Again al ongeveer 25 keer gezien heb? Niet omdat ik het verhaal zo goed vind, maar omdat ik geen genoeg kan krijgen van Zac Efron. En dan vooral de scene met de sportauto/zonnebril/leren jack.Waarom ik mijn zusje meesleepte naar de bios voor Magic Mike? Ab-so-luut niet voor het verhaal. Wel hierom:Kleding: H&M hoodie a.k.a de kabouter trui

Ik heb een kast vol met belachelijk dure kleren, maar het kledingstuk dat ik het liefst draag, is een hoodie, die ik voor minder dan €30 bij de H&M scoorde. Hij zit super comfy, is heerlijk warm en er zitten gouden lovertjes op. Wat wil een meisje nog meer? Alleen wegens kijk mij eens even sophisticated en stijlvol wezen-issues draag ik hem eigenlijk alleen thuis, maar als het even kon, trok ik hem nooit meer uit. Waarom ik hem trouwens de kabouter trui noem? Onderstaande foto verklaart alles.

Crappy kwaliteit foto, maar dat is expres. Nu kunnen jullie hem namelijk niet tegen mij gebruiken als ik later beroemd en best friends met Anna Wintour ben.

Wil je deze tag overnemen? Leef je uit! En laat vooral een linkje naar jouw blogpost achter bij de comments. Ik lach graag mee om jullie guilty pleasures (zodat ik me minder hoef te schamen voor mezelf!).

6 opmerkingen:

 1. Is fristi een snack ja? Ik zal er de volgende keer eens op proberen te kauwen.
  Het voordeel van man zijn is dat hoodies gewoon mogen. Al heb ik liever een vest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha al die snacks zijn zo lekker :)
  Ik ga deze ook doen! (met andere woorden: ik jat hem even van je)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha heerlijk! Mean Girls is gewoon awesome. En bowlen, ooo mijn god dát heb ik lang niet gedaan! Alle snacks die je noemt kan ik me ook wel in vinden trouwens..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh ja, snoep! Snoep is zo lekker. Ik wil het eigenlijk niet eten omdat ik daar veel te Oud en Verstandig voor ben, maar het wil niet echt lukken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit echt de leukste tag die er is!
  I love guilty pleasures :D

  BeantwoordenVerwijderen