dinsdag 25 maart 2014

Van inspiratieloosheid naar het mooiste liedje

Hé hoi, ja ik leef nog hoor! En ik ben jullie zeker niet vergeten. En ik ben ook mijn goede voornemen om minstens één keer per week te bloggen niet vergeten. Het is alleen... Het is gewoon... Ik weet niet... Ik ben, denk ik, gewoon heel inspiratieloos. Het is niet dat ik niet wil bloggen, ik weet gewoon niet waarover. Dus dan maar even snel een inspiratieloos stukje over inspiratieloosheid.

Ik voel me momenteel gewoon een beetje leeg. Wat best raar is, aangezien ik het moment juist best druk ben. Druk met stage. Druk met werken. Druk met leuke dingen doen. En - als ik heel eerlijk ben - af en toe ook nog steeds druk met een bepaald iemand missen.

Hmm, klink ik nu heel depressief? Dat is ook weer niet mijn bedoeling. Er zijn namelijk ook dingen waar ik blij van wordt, zoals het enorme schap met paaseitjes in de Jumbo de nieuwe cd van Jacqueline Govaert. Serieus, hebben jullie hem al beluisterd? Zo niet: doen! Echt. Ik besef dat ik niet het toonbeeld ben van goede muzieksmaak ben en jullie me daarom niet heel serieus meer zullen nemen, maar echt, heel veel mooier dan dit wordt het niet.

Wat dan het mooiste liedje van het album is, vraag je? Nou, dat is zonder twijfel Simple Life. Luister maar.


Describe to me why you read the books you read
Do they bring you peace?


Ps. Ja, dit stukje is gewoon weer een excuus om jullie mijn muzieksmaak op te leggen.

Ps2. Wat trouwens echt heel heel heel tof is, is dat Zus S. en ik kaartjes hebben voor het concert van Jacqueline in Doornroosje. (En er zijn nog kaartjes, dus jullie kunnen ook komen!)

2 opmerkingen:

  1. En wat is het op een na mooiste liedje van de cd? Deze had ik al beluisterd zoals je weet ;) Jacqueline is tof. Ik hou van haar stem.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sweet Friend. Of Song to Soothe. Maar eigenlijk zijn ze allemaal mooi.

      Verwijderen