dinsdag 29 oktober 2013

Ik kan dus niet tegen mijn verlies

Kunnen jullie nog herinneren dat ik laatst vertelde dat het restaurant, waar ik werk, genomineerd was voor een prijs? En dat ik dat super tof vond, omdat het gewoon super tof is (DUH!). En omdat ik dan voor de prijsuitreiking mijn zilveren pumps aan kon en een goede reden had om een nieuw jurkje te kopen?

Nou, gisterenavond was dus die prijsuitreiking. En zal ik eens wat vertellen? 1) Ik had niet mijn zilveren pumps aan. En 2) ik heb ook geen nieuw jurkje gekocht. De redenen hiervoor waren respectievelijk dat 1) ik niet zeker wist of het een zitten- of staan-ding zou zijn en ik toch graag de avond wou overleven. En 2) alle perfecte én betaalbare jurkjes spontaan van de aardbodem leken verdwenen.

En nou wou ik hier eigenlijk typen dat het allemaal niet uitmaakte, omdat we gewonnen hebben. Maar we hebben dus niet gewonnen. Vet stom. Daardoor is dit stukje nu ook stom.

Maar goed, nu heb ik wel een reden om dit plaatje weer eens te gebruiken:

(Bron afbeelding)

5 opmerkingen:

 1. Haha, typisch gevalletje meedoen is belangrijker dan winnen ;) En die pumps kunnen natuurlijk gewoon aan met Kerst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaw, jammer! Maar het voordeel: nu heb je geen imaginaire perfecte outfit gedragen op een stomme avond. Dan kun je hem op een leuke avond dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk! Zo blijkt maar weer: ieder nadeel heeft zijn voordeel.

   Verwijderen
 3. Haha, ik kan ook echt niet tegen mijn verlies en grumpy cat <3

  BeantwoordenVerwijderen