maandag 9 december 2013

Ik kocht een nieuwe tandenborstel

Ik heb een nieuwe tandenborstel en hij is belachelijk irritant. Kunnen tandenborstels irritant zijn?, vraag je je af. Ja dus. Zo irritant dat ik er een heel stukje aan weid? Jawohl!

Ik zal even bij het begin beginnen. Ik ging namelijk laatst naar de Jumbo voor mijn maandelijkse wekelijkse  dagelijkse dosis chocola. Maar omdat ik niet bekend wil komen te staan als "dat gekke chocolade vrouwtje", durfde ik niet met een mandje met daarin alleen twee twaalf repen Tony's bij de kassa aan te komen. Ik liep dus nog een beetje door de Jumbo te dralen.

Zal ik iets van fruit meenemen? Mwah, te gezond.
Of een pak melk? Ownee, die hebben we nog
Wijn dan? Tsja, dadelijk denken ze dat ik naast aan chocola ook nog aan alcohol verslaafd ben.
Maar ineens wist ik het: Ik heb een nieuwe tandenborstel nodig!

Eenmaal aangekomen bij het tandenborstelschap vond ik de Jumbo en zijn lekker uitgebreide assortiment ineens een stuk minder leuk. Welke tandenborstel moet je kiezen? Er was een enorm schap met verpakkingen van 2 voor €1 tot supersonische gevallen van €6 per stuk en alles daar tussenin. Is de ene tandenborstel echt zoveel anders dan de andere?

Een tandenborstel is gewoon een tandenborstel, zou je denken. Maar nee, tegenwoordig wordt je als tandenborstel uitgelachen door de andere exemplaren in het schap, als je geen vibrerende micropulse-borstelharen hebt. (JA ER BESTAAN ECHT VIBRERENDE TANDENBORSTELS. IK BEN OOK GESCHOKT.)

Uiteindelijk koos ik voor eentje van ongeveer €3. Niet te duur, niet te goedkoop. Hij was pro witte tanden (wie wil dat nou niet?) en hij zag er wel hip uit. Zal wel goed zijn, dacht ik.

Alleen toen ik 's avond, nadat ik één reep alle repen Tony's op had, mijn tandjes ging poetsen, bleek dit dus nogal een vieze tegenvaller. WAT IS DAT KRENG IRRITANT. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met uitleggen waarom hij irritant is, dus dat doe ik ook niet. Ik heb echter wel een tip: Lieve bloglezertjes, gooi nooit MAAR DAN OOK NOOIT je oude tandenborstel weg, voordat je je nieuwe hebt uitgeprobeerd.*


*Binnenkort ook verkrijgbaar op t-shirt, koelkastmagneet en tegeltje. Verder zal de Ilses Toptips merchandiselijn ook mokken bevatten met de teksten "Nooit gewone chocola eten, als er ook Tony's met noga bestaat" en "Mensen die zeggen dat je te veel schoenen hebt, zijn gek".

2 opmerkingen:

  1. Haha, ik heb vorige week ook een nieuwe tandenborstel gekocht! Het begin is inderdaad wel een erg groot verschil vind ik. En met de eerst dagen een pijnlijk tandvlees =(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En waarom heb ik nog nooit Tony's chocolade gegeten? Misschien omdat ik in België woon

    BeantwoordenVerwijderen