donderdag 24 juli 2014

Tag: Random question generator

"Wat ben je lekker veel aan het bloggen," werd al op Twitter opgemerkt. Tsja, met dit weer zit ik iedere avond tot laat met mijn laptop in de tuin en dat schrijft heerlijk. Daarnaast werd ik ook nog eens door Maaike getagd voor haar Random Question Generator tag. Hallo extra inspiratie!

Het idee van deze tag is heel simpel. Je laat de generator 25 vragen uitspugen en die beantwoord je. En zelfs met slechts één zo'n simpele regel, lukt het me niet om me eraan te houden. Ik heb me namelijk beperkt tot 14 vragen, omdat dit stukje anders langer zou worden dan mijn liefde voor Tony Chocolony (met noga!!!!!!!1!!) groot is.

If you could have one super power, what would it be?

Telt eten zonder er dik van te worden ook als superkracht?

What is your least favourite part of your day?

Dat is zonder twijfel opstaan. Ik ben nou eenmaal geen ochtendpersoon en mijn bed is mijn grootste vriend. Het fenomeen 'ochtendhumeur' is mij dan ook niet vreemd. Mijn vader zei ook niet voor niets ooit: "Je hoeft je echt geen zorgen te maken dat je voor altijd alleen blijft. Je moet alleen niet vóór 12.00 uur jongens gaan versieren."

Do you like to cook?

Daar kan ik kan ik kort in zijn: nee. Ik ben meer van het bakken (en het opeten natuurlijk).

What is your favourite ice cream flavour?

Ik houd van heel veel smaken ijs, maar een van mijn all time favourites is toch wel After Eight ijs. Alleen jammer genoeg hebben ze dat bijna nergens (misschien dat ik het daarom juist zo lekker vind, wie weet). Maar gelukkig heb ik een schoonbroer die wel eens langs ijssalon Rembrandt in Boxmeer komt en dan een literbak voor me meeneemt!

After Eight ijs

Are you a risk taker? What is the biggest risk that your've taken?

Nee, ik ben niet bepaald het schoolvoorbeeld van een risk taker. Al durf ik tegenwoordig wel meer dan vroeger. Dat komt vooral omdat ik me een paar jaar geleden besefte dat het leven behoorlijk saai is, wanneer je nooit je comfortzone verlaat. Het grootste risico dat ik ooit heb genomen? Mezelf toestaan verliefd te worden.

What is your favorite drink?

Wijn! Wit, rood en rosé, afhankelijk van het weer en de bui waarin ik ben.

What's the best thing about your gender?

Mag een top 5 ook? Ja? Mooi.
 1. Op hakken lopen
 2. Onbeperkt chocola eten
 3. Ryan Gosling plaatjes
 4. Ryan Gosling films
 5. Ryan Gosling kussens

What's the first thing you notice about a guy/girl?

Ik denk de outfit. Gevolgd door kapsel en schoenen. #lekkeroppervlakkig #sorrynotsorry

Do you have any vacation plans coming up?

Yes! We hebben nog niets geboekt, maar in oktober gaan Vriendin L. en ik een weekje naar de zon. Lekker met onze luie reet op het strand van Cyprus/Rhodos/een-willekeurig-ander-zonnig-eiland liggen.

Do you have any pets?

Ja, Joske!

Joske

Would you rather be the most popular kid in school or the smartest kid in school?

Ik was op de middelbare school en op het HBO regelmatig degene met het hoogste punt van de klas. Dat klinkt misschien leuk, maar zo heb ik dat eigenlijk niet altijd ervaren. Je wordt erdoor toch een soort van op een voetstuk geplaatst, terwijl je daar misschien helemaal niet wil staan. Vaak vond ik de grijze massa van de middelmaat aantrekkelijker. Luxeprobleem? Vast wel. En ik wil ook echt niet klagen. Ondanks dat voetstuk ben ik toch liever the smartest kid dan the most popular kid.

Would you rather be homeless for a year or be in jail for a year?

Hmm, wat een stomme vraag. Maar als ik dan echt moet kiezen, ga ik denk ik toch voor de gevangenis. Ik heb het nou eenmaal altijd koud (oké, behalve deze week) en denk dat ik nog niet één nacht op straat zou overleven.

What countries have you traveled to?

Verder dan België, Bulgarijë, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Slovenië, Spanje en Tsjechië ben ik nooit gekomen. Maar hopelijk kan ik heel snel de VS (<3 New York) aan dit rijtje toevoegen...

What do you miss most about being a kid?

Kinder chocolade! Ownee, wacht, dat eet ik nog steeds bij het leven. In dat geval ga ik voor dat heerlijk onbezorgde gevoel. Het nog niet doorhebben dat er zoveel dingen zijn waar je je zorgen om kunt maken.


Het lukt me trouwens nooit om bij te houden wie er nou al wel of niet is getagd, dus ik zou zeggen: help yourself. Vind je de tag leuk, neem hem dan vooral over!

9 opmerkingen:

 1. Yes, ik ben "Vriendin L." met een hoofdletter V!

  En Jos <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig, ik kreeg maar 2 dezelfde vragen! Die van mij komt maandag online :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk! Ik ga eens kijken en deze misschien ook van je overnemen met die generator :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe erg is je ochtendhumeur dan wel niet? xD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag, en wat een leuke blog heb je. Ik ga je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een jaar in de gevangenis lijkt me ook wel geinig. Een soort Orange Is The New Black.

  BeantwoordenVerwijderen