zondag 14 september 2014

Lost stars

Vorige week ging ik samen met mijn zussen naar Begin again in de bios. (Wat trouwens echt een super leuke film is. Dus als je hem nog niet gezien hebt, snel gaan nu het nog kan!) Maar dat is dus een muziekfilm. En voordat je nu denkt 'iew bah juk ik hááááát musicalliedjes': het is niet zo'n film. Het is echt een toffe film met geweldig mooie liedjes.

Met als gevolg dat ik het nummer Lost stars al de hele week op repeat heb staan. Zowel de uitvoering van Adam Levine als Keira Knightley. Heel veel liefde voor de tekst!But don't you dare
Let our best memories bring you sorrow
Yesterday I saw a lion kiss a deer
Turn the page
Maybe we'll find a brand new ending
Where we're dancing in our tears

2 opmerkingen:

  1. Ik heb een paar keer een trailer voor die film gezien en hij lijkt me best leuk, afgezien van het feit dat Adam Levine erin voorkomt. Ik ben principieel tegen Adam Levine. Met als gevolg dat ik nu alleen de versie van Keira Knightly heb beluisterd. En die vind ik dus echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, hoe kun je nou tegen Adam Levine zijn? Ik heb als 16-jarige bakvis nog vooraan staan gillen, toen Maroon 5 optrad in Nederland (en nee, daar schaam ik me niet voor).

      Verwijderen