donderdag 6 november 2014

Als jullie me missen

Ha, denk je nou echt dat iemand jouw gezwets hier mist als je een week niets plaatst? 

Ehh, ja, goed punt. Maar voor het onwaarschijnlijke geval dat iemand denkt 'Waarom blogt Ilse zo weinig?': ik ben te druk bezig met andere dingen schrijven. Even geen blogstukjes, maar iets wat hopelijk ooit op een boek gaat lijken. Ik doe namelijk mee met NaNoWriMo.

(Voor wie het niet kent, NaNoWriMo staat voor National Novel Writing Month. Het komt erop neer dat je in één maand 50.000 woorden schrijft, wat eigenlijk best wel gekkenwerk is, maar ik ben ook een gekkie, dus afijn, ik doe mee.)

Ik droom er al jaren van om een boek te schrijven. Tot twee keer toe begon ik ook echt aan een verhaal, maar bij beiden strandde ik rond de 20.000 woorden. Nu heb ik mezelf dus voorgenomen om voor het eind van november 50.000 woorden op papier te kliederen. Maar aangezien ik momenteel ook nog eens 6-daagse werkweken heb (gekkenwerk, ik zeg het je), houd ik niet heel vele tijd over om te bloggen. Of te slapen. Of te ademen. Maar dat boeit allemaal niet, want ik schrijf wel.

Tot ergens halverwege december!*

(Bron afbeelding)

*Waarschijnlijk heb ik op zijn minst tot 11 december nodig om bij te slapen.

6 opmerkingen:

 1. Ja, ik mis je gezwets hier! Ik heb verzonnen dat ik niet minder ga bloggen, maar mijn werkweek is niet zo vol als die van jou. Des te meer respect dat je er toch voor gaat (en al verder bent dan ik...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. komt beslist goed,daar vertrouw ik helemaal op

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vreesde al dat je minder zou posten door NaNoWriMo :( Veel succes met het volhouden, je kan het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, denk je nou echt dat niemand jouw mist als je een week niets plaatst? Natuurlijk mis ik jouw gezwets hier! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen