zondag 16 november 2014

Uitgelezen: Versjes van Lars

Dat hele NaNoWriMo gebeuren is leuk, maar als je dat probeert te combineren met een baan en een sociaal leven, loop je niet alleen na twee weken 7000 woorden achter op schema, maar je hebt ook nul komma nul tijd om te lezen. Dat is dan ook de reden dat ik al een eeuwigheid bezig ben in de nieuwste Shopaholic en amper blog. Maar gelukkig was daar Versjes van Lars van Lars van der Werf - het ideale boekje voor tussendoor.

Versjes van Lars - Lars van der Werf

Ik geloof dat de laatste keer dat ik poëzie las, voor mijn eindexamen Nederlands was. En dat is laaaaang geleden... Ik ben dus niet de standaard poëzie-liefhebber. Een tijdje geleden kwam ik echter via Twitter Lars en zijn geweldige versjes tegen. Sindsdien ben ik hooked. Dus toen ik vanmiddag langs Heinen in Den Bosch liep, moest ik dan ook even naar binnen om Lars zijn boekje te scoren.

Versjes van Lars bestaat uit 127 pagina's met super leuke versjes. En de flaptekst klopt perfect: "Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend simpel, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen." Dan krijg je dus dit soort versjes:

Versjes van Lars - Lars van der Werf
(Bron: versjesvanlars.tumblr.com)
Ik nam mezelf voor af en toe even een versje te lezen, tussen het schrijven door. Alleen één probleem: als je er eenmaal in begint, kun je niet meer stoppen. Gevolg: ik heb nog geen letter op papier gezet, maar wel het hele boekje uit. (Hoi Lars, wanneer komt deel 2?)

Conclusie - Versjes van Lars is perfect om cadeau te geven. Of gewoon lekker voor jezelf te kopen. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die geen glimlach op zijn gezicht krijgt bij het lezen van dit boekje!

Wil je Versjes van Lars gelijk bestellen of op je Bol.com verlanglijstje zetten? Klik hier!

1 opmerking: