dinsdag 1 januari 2013

Happy 2013!

Lieve allemaal, gelukkig nieuwjaar! (Ja, ik vind jullie allemaal lief. Gewoon omdat jullie de moeite nemen om telkens weer mijn blog te lezen. Jullie zijn de beste!).

Vorig jaar plaatste ik op 1 januari dit lijstje met goede voornemens. Daarvan heb ik er welgeteld één gehaald, namelijk het nog meer aan mijn vaders hoofd zeuren dat ik naar New York wil. (Wat overigens niets heeft geholpen).

Ondanks mijn mislukte voornemens, was dit jaar niet bepaald onplezierig. Ik ging 2 keer naar Parijs, kocht meer schoenen dan mijn bankpas aankon, at meer macarons dan ik aankon en liep stage bij een super leuk bedrijf (nog maar vier weken en dan moet ik weer terug naar school, snif snif).


Aangezien goede voornemens voor mij niet bepaald blijken te werken, heb ik er voor dit jaar maar een to do lijstje van gemaakt:

- Sparen voor New York. Zodra ik mijn diploma heb (als het goed is in de zomer van 2014), wil ik een paar weken naar New York. Misschien wel alleen, misschien samen met iemand. Misschien wel om een talencursus te volgen, misschien wel om alleen maar te shoppen. Het hoe en wat weet ik nog niet, maar dat ik ga, weet ik zeker.

- Een nieuwe bijbaan zoeken. Dankzij mijn stagevergoeding had ik de luxe om niet op zaterdag te hoeven werken, maar gezien bovenstaand punt en mijn shopgedrag wordt het hoog tijd dat ik een nieuw baantje vind. Als het even kan eentje met personeelskorting op schoenen.


- Een perfect recept voor citroenmacarons zien te vinden. En ze vervolgens zo vaak bakken dat ik eind 2013 geen amandelmeel of gele kleurstof meer kan zien.

- Minstens één keer per week bloggen. Ook als ik geen inspiratie heb. Desnoods vertel ik gewoon wat ik die week heb gegeten. "Op maandag boerenkool met een gehaktbal, want ik houd niet van worst. Op dinsdag spaghetti. Op woensdag aardappelen met bloemko...." Kijken jullie er al naar uit?

- Naar de Spice Girls musical in Londen. Want: 1. de Spice Girls, 2. een musical, en 3. in Londen. Those are a few of my favourite things!


- Minstens 25 boeken lezen. Waarvan er 5 geen roze kaft hebben/niet over schoenen gaan. Dit is een vrij ambitieus plan, maar desnoods bivakkeer ik gewoon een paar weken met de boeken op een tropisch eiland aan het zwembad. Wat ik er al niet voor over heb...

- Mijn blog in een nieuw lay-out jasje steken. Ik ben inmiddels wel weer klaar met deze verwassen waarzegster-kleuren. Tijd voor iets anders. Check!

Geen oliebollen en champagne meer voor mij, voordat alle punten zijn afgevinkt!

1 opmerking:

  1. Haha, succes met het vinden van boeken die niet over schoenen gaan of roze zijn! :D En met alle andere dingen, die zijn minstens even belangrijk. Gelukkig nieuwjaar!

    BeantwoordenVerwijderen