zaterdag 4 januari 2014

Goede voornemens van anderen

Geen alcohol meer drinken

Helemaal geen alcohol meer? Hmm, dat lijkt me saai. Maar iets minder zou niet erg zijn. Ik drink de afgelopen maanden wel meer dan vroeger. (Ik geef de schuld aan mijn bijbaantje in het restaurant. Als je de hele avond met flessen wijn in de weer bent, krijg je zelf ook gewoon dorst). Overigens haal ik bij lange na niet wat de gemiddelde student wegtankt, maar toch, gezond is anders. Wees lief voor je hersencellen en je lever enzo. Dus, misschien moet ik het jaar maar beginnen met een paar alcoholvrije weken. Ownee, wacht, ik heb volgende week een wijndate met vriendinnetje A. Laat maar zitten!

Hardlopen - eind dit jaar ren ik 5/10/42.195 km

Oh, als ik nu ook ga hardlopen, heb ik eindelijk een goed excuus om die gave roze hardloopschoenen van Nike te mogen kopen. WEET JE HOE GAAF DIE ZIJN? Alleen een beetje jammer dat ik rennen haat. Ik koop wel gewoon een paar roze pumps.

Januari wordt no buy maand

Wat een goed idee. Ik moet ook echt nodig minder geld uitgeven. Ik heb afgelopen jaar echt veel gewerkt, maar op mijn spaarrekening is daar niet bepaald iets van terug te zien. Oeps. Als ik een maand lang geen kleren, make-up of schoenen koop, weet mijn spaarrekening niet wat hij ziet. Maar ja, aan de andere kant, een maand lang niet shoppen... Dat kan ik mijn omgeving niet aandoen. Shoppen is mijn therapie. En zeker nu* heb ik dat nodig. Dusss, wie gaat er morgen mee naar de stad?

Bij nader inzien houd ik het denk ik toch maar gewoon bij mijn eigen to do lijstje voor 2014.

*Liefdesverdriet suckt nog steeds een beetje.

7 opmerkingen:

 1. Ik wilde in januari geen boeken kopen maar door jou heb ik gisteren een boek gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb altijd zulke goede invloed op anderen ;)

   Verwijderen
 2. Hahahah, ik ga toch ondanks alles mijn no buy januari proberen vol te houden. Zodat ik dan de mooie roze nikes kan kopen in februari haha :).

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anders doe je mee aan die hardloopwedstrijd op hoge hakken? Of vind je rennen dan nog steeds niet leuk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is best een goed idee. Alleen even kijken hoe goed ik verzekerd ben voor gebroken enkels en fysiotherapie ;)

   Verwijderen
 4. Geen alcohol meer? Vorig jaar had ik eigenlijk voor mezelf voorgenomen om juist MEER alcohol te drinken. En ja ik heb flink mijn best gedaan hoor
  Jammer dat je januari je 'no buy' maand zou maken. De winkels barsten nu van de soldens!

  BeantwoordenVerwijderen