woensdag 29 januari 2014

Een blogfeestje is niet compleet zonder chocola (WIN!)


Lieve, lieve, lieve bloglezers en bloglezeressen,

DANKJULLIEWEL! Jullie zijn echt de leukste (en dit zeg ik zonder sarcasme!).

Zal ik ook vertellen waarom? Omdat jullie mijn blog deze maand een recordaantal keer hebben bezocht. En met recordaantal bedoel ik ook echt heul veul meer dan ooit tevoren. En ondanks dat een Mascha of Cynthia dit aantal pageviews waarschijnlijk binnen een minuut, in plaats van een maand, heeft, ben ik er super blij mee. Vreugdedansjes in het kwadraat!

Nou werkt het natuurlijk mee dat ik afgelopen maand ook meer geblogt heb als ooit tevoren. (Mijn toptip tegen een bloggersblock: Laat je hart breken. Werkt echt als een tierelier.) Anyhow, jullie hadden al die onzin van mijn niet hoeven te lezen en toch deden jullie het!

Tijd voor een feestje dus. En bij een feestje hoort taart chocola!* Dus: Ik ga een pakketje met daarin mijn favoriete soorten chocolade opsturen en het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is even hieronder een reactie achterlaten. Gewoon een leuke, lieve of grappige comment. Of een zielig alle-mannen-zijn-klootzakken-en-chocolade-is-het-enige-wat-me-nog-op-de-been-houdt verhaal. Of een dansje doen (moet je alleen even bedenken hoe je dat in een comment plakt).**


*Wegens verzendtechnische redenen ga ik maar geen taart bakken voor jullie. Hoewel een beetje taart natuurlijk nog steeds prima te pruimen is, wanneer je hem met een vork van de rand van een doos afschraapt, lijkt chocolade me toch handiger om weg te geven.

**Aangezien dit mijn aller-aller-allereerst winactie is, weet ik nog niet helemaal hoe lang de actie moet lopen. Maar ik geef wel een gil als het is afgelopen en ik de winnaar heb uitgekozen. Dus tot die tijd gewoon gezellig meedoen! AAAAAAAAAAH!

12 opmerkingen:

 1. Dit is met stip op één de leukste comment. Of de droogste. Dat kan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pilsje is het allerliefste zusje (samen met zusje D. dan natuurlijk) en ze heeft de aaaallerleukste blog van de heeeeeele wereld :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elke keer sta ik weer versteld en geniet er ongelooflijk van, Opa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik doe niet mee (zonde van het modifasten ;)), maarrr.. wel van harte gefeliciteerd! Altijd fijn om een stijgende lijn in de bezoekersaantallen te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Ilse, check hier mijn dansje ]@~}O voor jouw blog zijn hoogtepunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een bezoekersrecord is zeker 'n feestje waard! Wist je dat ik dus nog nooit Tony's met noga heb gegeten? :O

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Door jou verhalen te lezen leer ik je nog steeds beter kennen en bij deze verwacht ik je
  voor e'n lekkere amaretto maar met mate .

  BeantwoordenVerwijderen