woensdag 1 januari 2014

Happy 2014!

Dag lieve bloglezertjes. Happy new year! Tussen al het champagne drinken in bed liggen met een kater door herinnerde ik me ineens dat ik een to do lijstje voor 2013 had gemaakt. Wat blijkt? Ik heb 4 van de 7 doelen gehaald. Niet heel slecht, maar ook niet heel goed. Nu kan ik hier een heel betoog houden over waar het mis ging, maar ik heb meer zin om vooruit te kijken. Bij deze dus een to do lijstje voor 2014:

Het minstens één maal per week bloggen blijven volhouden

Afgelopen jaar lukte dit me eindelijk en daar werd ik echt heel blij van, omdat:
1) ik schrijven gewoon heel fijn vind;
2) mijn blog beetje bij beetje groeit (hoi nieuwe volgers!);
3) en ik daardoor stiekem best een beetje trots ben op mezelf.Beginnen aan het grote mensen leven

Dit jaar ga ik afstuderen. Als het goed is krijg ik begin juli het papiertje waar ik al vier jaar naar smacht: mijn HBO-diploma. En dan? Dan ga ik op zoek naar een kickass baan, het leukste appartement en een wasmachine (je bent natuurlijk pas echt volwassen als je niet meer in het weekend naar huis hoeft met een tas vol stinksokken). Ik blijf trouwens wel gewoon doorschommelen hoor. Schommelen rocks.

Louboutins kopen

Ik droom al jaren van Louboutins. Een paar klassieke zwarte pumps met rode zool is toch wel het hoogst haalbare in het leven van een schoenenverslaafde. Ik heb mezelf jaren geleden beloofd dat ik van mijn eerste echte salaris Louboutins ga kopen. Dus, als de crisis niet al te veel roet in het eten gooit, kan de Louboutinwinkel in Parijs in juli een bezoekje van mij verwachten.


Minimaal 25 boeken lezen

Dit jaar gaat het me wel lukken. Ik voel het. Echt. En het maakt niet uit of de kaft nou roze is of niet, zolang ik er blij van word, is het goed.

Mijn iTunes bibliotheek opschonen

Zodat ik me niet meer dood hoef te schamen als mijn iPod op shuffle staat en ineens Bier met een rietje, All I want for Christmas of My heart will go on voorbij komt.

(Dit geweldige Please, take me to NYC magazine vind je hier).

Mijn reis naar New York plannen

Het liefst zou ik in de herfst van dit jaar gaan, maar ik weet niet zeker of dat gaat lukken. Maar anders boek ik alvast een ticket voor het voorjaar van 2015. Moet. En. Zal. Naar. NYC.

Belachelijk gelukkig worden

De afgelopen maanden heb ik hier al mee geoefend. En ondanks dat het in december een beetje mis ging*, weet ik dat ik het kan: gewoonweg gelukkig zijn.


Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb er zin in. Volgens mij wordt 2014 pretty awesome/ fabulous/supercalifragilisticexpialidocious. Proost!


*Liefdesverdriet suckt.

4 opmerkingen:

 1. Schommelen = co0ol en daar moet je ook vooral niet mee stoppen!

  Ik wens je een heel fijn 2014!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier en succes bij het bereiken van die doelen :) Beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaat je zeker allemaal lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 4 Van de 7 voornemens halen is helemaal niet slecht en is bijna 60%, een voldoende dus! En het belachelijk gelukkig worden zal beslist je ook wel lukken, en het 'sucky' gevoel zal wel wegebben met de tijd.. =)

  BeantwoordenVerwijderen